top of page
sasha-freemind-nXo2ZsKHTHg-unsplash.jpg

Reclaim

your voice  your stories  your dreams

Regain

Your power, your purpose, your presence

Voor vrouwen

 

Sessies in Nederlands en Engels

 

Ik vind het heerlijk om met vrouwen te werken. Tijdens het gesprek komt er altijd wel een moment van waarheid. Maskers van gehoorzaamheid of van dominantie vallen weg en het ware gezicht komt te voorschijn: kwetsbaar en sterk, zacht en trots, vastbesloten en vredig, dat alles en nog veel meer. Er ontstaan nieuwe vergezichten die verruimen. De vrouw verzamelt haar krachten en bereidt zich voor op haar volgende stap in de wereld.

 

Reclaim

We hebben het hier niet over een bijdehandse houding in een specifieke situatie. Dit gaat over diep weten wie je werkelijk bent. Jij neemt weer terug wat je dacht verloren te hebben en van daaruit ga jij jouw waarheid spreken. Jij drukt jouw speciale stempel op het geheel en je geeft het beste wat je hebt aan jezelf en de wereld om je heen.  

 

Power

Het is mogelijk om nieuwe energie in je lichaam te ervaren, zelfs als jij je moe voelt of wat verloren. Door rustig met jezelf contact te maken, kan je de stroom van energie weer voelen. Druk of niet, je zult een manier vinden om vergeten delen van jezelf weer nieuw leven in te blazen.

 

Purpose

Ben jij gewend om altijd voor anderen te zorgen en heb je de neiging jezelf daarbij te vergeten? Op de een of andere manier ben jij onderaan jouw eigen prioriteitenlijst terecht gekomen. Deze keer zal jouw visie en scherpe focus als een krachtig kompas gaan werken. Het stelt je in staat om dat te manifesteren wat belangrijk is voor jou en de wereld om je heen.

 

Presence

De geschiedenis toont ons vrouwen die deemoedig dicht langs de muur lopen of die vrouwen die in het midden van de kamer om aandacht vragen. Nou is jouw positie in de ruimte niet zo belangrijk, maar weten wie je bent wel. Gewoon zijn die je bent en je eigen waarheid spreken: met woorden, in stilte of simpel met jouw aanwezigheid.

MAYKE_VULLINGS_by_Genevi%C3%A8ve_Chass%C
About
Contact
bottom of page